Hiustenhoidon suosittu Curly Girl -metodi on viime aikoina opettanut meidät hoitamaan hiuksiamme luonnollisesti niitä vahingoittamatta ja samalla saaneet luonnonkiharat hiuksemme (ne joilla on luonnonkiharat) kauniisti valloilleen. Niitä ei tarvitse enää suoristaa. Luonnollisuus on kaunista.

Me HappySmilella tuemme sinua nyt saavuttamaan “ShinyTeeth“ hoitamalla hampaitasi niitä vahingoittamatta ja samalla saavuttamaan kauniin ja luonnollisen hymyn. “ShinyTeeth“ on hyvin yksinkertaista, mutta vaatii säännöllisyyttä eli rutiinia, ja lopputulos on sen arvoista. Lisäksi “ShinyTeeth“ menetelmällä on lukuisia terveyshyötyjä ja se jopa mahdollistaa säästöjä hammaslääkärikäynneissä. “ShinyTeeth“ menetelmä toimii kolmessa osassa:

  1. Mekaaninen puhdistus: mitä puhtaampi suu, sitä parempi lopputulos. Hampaita täytyy puhdistaa aamuin ja illoin. Tärkeää on valita hyvä ja sopivan pehmeä hammasharja. Lisäksi hammasvälit tulee puhdistaa hammaslangalla ja/tai hammasväliharjojen avulla. Hyvät välineet ovat ratkaisevassa asemassa, sillä emme halua vahingoittaa ikeniämme, hampaitamme ja niiden kiillettä puhdistusta tehdessämme. HappySmilen tuotevalikoimasta löytyvät juuri oikeat tuotteet mekaaniseen puhdistukseen.
  2. Vaalentava hammastahna: mitä luonnollisemman vaaleat hampaat, sitä parempi lopputulos. Hyvä hammastahna sisältää aineksia kariesta vastaan, sekä mahdollisimman luonnollisia vaalennusaineita. Emme halua reikiä hampaisiin, emmekä vahingoittaa hampaiden kiillettä. Olemme valinneet Yotuelin vaalentavat hammastahnat valikoimaamme ja näitä suosittelemmekin mahdollisimman luonnollisen vaalean lopputuloksen saavuttamiseen (lue lisää hammastahnoista tämän osion jälkeen).
  3. Luonnollinen hymy: mitä luonnollisempi hymy, sitä parempi lopputulos. Puhtaita hampaita ja terveitä ikeniä sopii esitellä muillekin. Hymyile rohkeasti vastaantulijoille, kollegoille ja lähimmäisille sekä muille. Hymy tarttuu. Mitä enemmän hymyilet, sitä enemmän saat hymyjä takaisin. Parasta on tietenkin, jos sinäkin saat takaisin raikkaita “ShinyTeeth“ hymyjä.

Hammastahnoista vielä muutama sana. Useat markkinoilla olevat vaalentavat hammastahnat voivat saattaa asiakkaan ojasta allikkoon tai ovat vain asiakkaan rahojen hukkaan heittämistä. Osassa vaalentavia hammastahnoja on runsaasti hankaavia aineita, joita mitataan RDA (Relative Dentin Abrasivity) pitoisuudella eli tämä hankausarvo voi tahnassa olla liian suuri. Jos poistamme hampaistamme värjäymiä liian hankaavilla tuotteilla, saamme herkästi aikaan pieniä naarmuja kiilteeseen. Naarmut keräävät tasaista pintaa tehokkaammin värjäymää, joten päädymmekin tilanteeseen, jossa hampaamme keräävätkin enemmän värjäymiä kuin ennen, vaikka tarkoituksemme oli valkaista hampaitamme. Jos kiille kuluu kokonaan pois, hammas alkaa vihloa ja hampaat näyttävät entistä tummemmilta, koska kiilteen alla oleva hammasluu on monella keltainen. Yotuelin vaalentavat tahnat eivät ole hankaavia, eivätkä vahingoita hampaan kiillettä. Kuten eivät myöskään HappySmilen hammasharjat.

Viime aikoina muodissa on ollut käyttää väriltään tummaa hammastahnaa tai puhdistustuotetta. Tämä muoti-ilmiö perustuu valitettavasti näköharhaan. Kun aikamme katsomme tummaa ainetta hampaidemme pinnoilla ja sitten lopulta sylkäisemme sen pois, näyttävät hampaamme kontrastin vuoksi vaaleammilta kuin ennen pesua. Mutta kun seuraavan kerran pesemme hampaamme, näyttävät ne kellertäviltä, kunnes taas laitamme tummaa tahnaa/ainetta luomaan kontrastin, jossa hampaat näyttävät valkoisilta. Valitettavasti ihmiset, joille hymyilemme näkevät hampaamme ilman tuota kontrastia ja heille ne sitten näyttävät kellertäviltä eli mitään vaalennusta ei ole tapahtunut, päinvastoin. 

Me HappySmilella haluamme tukea sinua saavuttamaan “ShinyTeeth“, jossa hymyn salaisuus on puhtaat hampaat luonnollisilla menetelmillä sekä terveet vaaleanpunaiset ikenet. Raikas hengitys ja upea luonnollinen hymy on paras käyntikortti minkä voimme itsestämme antaa meitä ympäröiville ihmisille. 

Smile and smile back

Emilia & Marika