Tervetuloa ostoksille!

Basic Sensitive -paketti

8,00 

13 ikävuodesta alkaen
1kpl Sensitive sähköhammasharjan vaihtopää
40kpl SoftPicks-hammastikkuja tai
36kpl FlossPicks-hammaslankaimia

Basic Sensitive -paketti on tarkoitettu 13 ikävuodesta ylöspäin kahdeksi kuukaudeksi. Paketti sisältää extra pehmeän Sensitive-harjaspään, joka on yhteensopiva Braunin sähköhammasharjarunkojen kanssa sekä yhden paketillisen hammasvälituotteita. Voit valita pakettiin SoftPicks-hammastikkuja tai FlossPicks-hammaslankaimia oman mieltymyksesi mukaan. Sensitive-harjaspäät ovat hellävaraisia ikenille ja hampaan kiilteelle. Ensimmäinen tuotepaketti sisältää lisäksi plakkiväritabletteja, jotka auttavat sinua paremman puhdistustuloksen saavuttamisessa.

Poista

Kuvaus

Tuotepakettimme toimitetaan suoraan kotiin joko kertatilauksena tai 2kk-3kk välein kestotilauksena.
Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajan ja maksutavan.
Me muistutamme sinua hammasharjan vaihtoajankohdasta tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Toimitusmaksu on ilmainen jos tilaus ylittää 15,90€.

Sensitive vaihtopää:

HappySmile Sensitive sähköhammasharjan vaihtopäät sopivat erityisen herkille ikenille, koska harjakset ovat erityisen pehmeitä. Sensitive sähköhammasharjan vaihtopäät ovat yhteensopivia Braunin sähköhammasharjarunkojen kanssa. Vaihtopään pienikokoisella harjalla pääsee helposti suun ahtaisiinkin paikkoihin, eivätkä erityisen pehmeät harjakset vaurioita ikeniä tai hampaan kiillettä. Hampaat tulisi harjata HappySmile Sensitive sähköhammasharjan vaihtopäällä kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan vaihtopään 2 kuukauden välein.

FlossPicks:

HappySmile FlossPicks hammaslankaimen pehmeä, litteä ja vahattu hammaslanka mahdollistaa, että lankain mahtuu ahtaisiin hammasväleihin ja on hellävarainen ikenille. Lankaimen puhdistusteho on leveän langan ansiosta erinomainen. Lankain puhdistaa kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Se viedään kuljettamalla hammasväleihin sahaavin liikkein hangaten hampaiden seinämää pitkin 2 mm ikenen alle asti. Lankaimen toisessa päässä olevalla koukulla on helppo tehostaa puhdistusta ja poistaa ruuantähteitä hammasväleistä. FlossPicks hammaslankaimet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä.

SoftPicks:

HappySmile SoftPicks hammastikun silikoniset harjakset puhdistavat hammasvälit hellävaraisesti ja tehokkaasti. Samalla harjakset hierovat hellävaraisesti ientä, jolloin ikenen verenkierto vilkastuu ja suun vastustuskyky paranee. Tikut ovat joustavia ja helppokäyttöisiä. Ne puhdistavat kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Tikku käytetään jokaisessa hammasvälissä, johon se mahtuu ja kuljetetaan 5-8 kertaa edestakaisin liikkein jokaisessa välissä. SoftPicks hammastikut on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä. Pakkaus sisältää kätevän matkarasian tikkujen säilytykseen.

© 2020 HappySmile