Basic-paketti (2kk)

9,90 41,40  sis alv 24%

13 ikävuodesta alkaen
1kpl Basic sähköhammasharjan vaihtopää (Braun tai Phillips)
40kpl SoftPicks-hammastikkuja tai
36kpl FlossPicks-hammaslankaimia

Basic-paketti on tarkoitettu 13 ikävuodesta ylöspäin kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Paketti sisältää yhden vaihtoharjaspään, joka soveltuu kaikkiin Braun Oral B:n tai Phillipsin Sonicare:n sähköhammasharjarunkoihin ja yhden paketillisen hammasvälituotteita. Voit valita pakettiin SoftPicks-hammastikkuja tai FlossPicks-hammaslankaimia oman mieltymyksesi mukaan. Ensimmäinen tuotepaketti sisältää lisäksi plakkiväritabletteja, jotka auttavat sinua paremman puhdistustuloksen saavuttamisessa.

Poista

Kuvaus

Tuotepakettimme toimitetaan suoraan kotiin 2kk, 4kk tai 6kk välein.
Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajan ja maksutavan.
Me muistutamme sinua hammasharjan vaihtoajankohdasta valintasi mukaan tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Toimitusmaksu on ilmainen jos tilaus ylittää 15,90€.

Basic vaihtopää:

HappySmile Basic sähköhammasharjan vaihtopäät ovat pehmeitä ja käyvät kaikkiin Braun Oral B:n tai Phillipsin Sonicare:n sähköhammasharjarunkoihin. Vaihtopään pienikokoisella harjalla pääsee helposti suun ahtaisiinkin paikkoihin, eivätkä pehmeät harjakset vaurioita ikeniä tai hampaan kiillettä. Hampaat tulisi harjata HappySmile Basic sähköhammasharjan vaihtopäällä kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan vaihtopään 2 kuukauden välein.

FlossPicks:

HappySmile FlossPicks hammaslankaimen pehmeä, litteä ja vahattu hammaslanka mahdollistaa, että lankain mahtuu ahtaisiin hammasväleihin ja on hellävarainen ikenille. Lankaimen puhdistusteho on leveän langan ansiosta erinomainen. Lankain puhdistaa kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Se viedään kuljettamalla hammasväleihin sahaavin liikkein hangaten hampaiden seinämää pitkin 2 mm ikenen alle asti. Lankaimen toisessa päässä olevalla koukulla on helppo tehostaa puhdistusta ja poistaa ruuantähteitä hammasväleistä. FlossPicks hammaslankaimet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä.

SoftPicks:

HappySmile SoftPicks hammastikun silikoniset harjakset puhdistavat hammasvälit hellävaraisesti ja tehokkaasti. Samalla harjakset hierovat hellävaraisesti ientä, jolloin ikenen verenkierto vilkastuu ja suun vastustuskyky paranee. Tikut ovat joustavia ja helppokäyttöisiä. Ne puhdistavat kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Tikku käytetään jokaisessa hammasvälissä, johon se mahtuu ja kuljetetaan 5-8 kertaa edestakaisin liikkein jokaisessa välissä. SoftPicks hammastikut on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä. Pakkaus sisältää kätevän matkarasian tikkujen säilytykseen.

© 2017 HappySmile