Tervetuloa ostoksille!

Family Manual –paketti

24,90 

2kpl Manuaali hiilikuituhammasharja
2kpl Junior manuaalihammasharja
40kpl SoftPicks-hammastikkuja ja 36kpl FlossPicks-hammaslankaimia
20kpl Kids-hammaslankaimia
2kpl Pepsodent-hammastahna 50ml

Family-paketti on tarkoitettu 4 hlö perheelle kahdeksi kuukaudeksi. Ensimmäinen tuotepaketti sisältää lisäksi plakkiväritabletteja, jotka auttavat paremman puhdistustuloksen saavuttamisessa.

Poista

Kuvaus

Tuotepakettimme toimitetaan suoraan kotiin joko kertatilauksena tai 2kk-3kk välein kestotilauksena.
Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajan ja maksutavan.
Me muistutamme sinua hammasharjan vaihtoajankohdasta tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Toimitusmaksu on ilmainen jos tilaus ylittää 15,90€.

Manuaali hiilikuituhammasharja:

HappySmile Adults hammasharjan harjakset on tehty hiilikuidusta, jolloin harja on luonnostaan anti-bakteerinen eli se ei kerää bakteereita yhtä paljon kuin perinteiset muoviharjat. Tiheät ja pehmeät harjakset varmistavat erinomaisen puhdistustehon ja ne ovat erittäin hellävaraiset ikenille sekä hampaiden kiilteelle. Harjan takaosassa on muotoiltu silikonipinta, jolla voi puhdistaa bakteerit kielen pinnalta ja poskien limakalvoilta. Ientulehdusta ja reikiintymistä aiheuttavat bakteerit pesiytyvät myös kielen ja limakalvojesi pinnoille ja siksi niiden puhdistaminen on myös tärkeää. Hampaat tulisi harjata HappySmile Adults hammasharjalla kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan 2 kuukauden välein.

Junior-Manuaali hammasharja:

HappySmile Junior hammasharjan pehmeät harjakset ovat hellävaraisia ikenille ja kiilteelle. Harjat ovat värikkäitä ja niiden silikoninen harjasosan takapinta suojaa limakalvoja ruhjeilta, kun juniori vielä harjoittelee oikeaoppista harjaustekniikkaa. Harjan pohjalla oleva silikoni-imukuppi pitää harjan pystyasennossa kylpyhuoneen peilikaapissa. Neljä eri väriä auttaa lastasi tunnistamaan oman harjansa niin, ettei se sekoitu muiden harjojen kanssa. Hampaat tulisi harjata HappySmile Junior hammasharjalla kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan 2 kuukauden välein.

FlossPicks:

HappySmile FlossPicks hammaslankaimen pehmeä, litteä ja vahattu hammaslanka mahdollistaa, että lankain mahtuu ahtaisiin hammasväleihin ja on hellävarainen ikenille. Lankaimen puhdistusteho on leveän langan ansiosta erinomainen. Lankain puhdistaa kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Se viedään kuljettamalla hammasväleihin sahaavin liikkein hangaten hampaiden seinämää pitkin 2 mm ikenen alle asti. Lankaimen toisessa päässä olevalla koukulla on helppo tehostaa puhdistusta ja poistaa ruuantähteitä hammasväleistä. FlossPicks hammaslankaimet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä.

SoftPicks:

HappySmile SoftPicks hammastikun silikoniset harjakset puhdistavat hammasvälit hellävaraisesti ja tehokkaasti. Samalla harjakset hierovat hellävaraisesti ientä, jolloin ikenen verenkierto vilkastuu ja suun vastustuskyky paranee. Tikut ovat joustavia ja helppokäyttöisiä. Ne puhdistavat kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Tikku käytetään jokaisessa hammasvälissä, johon se mahtuu ja kuljetetaan 5-8 kertaa edestakaisin liikkein jokaisessa välissä. SoftPicks hammastikut on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä. Pakkaus sisältää kätevän matkarasian tikkujen säilytykseen.

© 2019 HappySmile