Tervetuloa ostoksille!

Manual Kids -paketti

6,90 

4-12 vuotiaille
1kpl Lasten Manuaali hammasharja (Kids tai Junior)
20kpl Lasten FlossPicks-hammaslankaimia

Manual Kids-paketti on tarkoitettu kahdeksi kuukaudeksi yhdelle lapselle. Manual Kids-paketti soveltuu 4-12 vuotiaille. Lapsen on hyvä alkaa harjoitella hammasvälien puhdistamista, kun ensimmäinen pysyvä hammas on puhjennut suuhun.
Lasten tuotepaketti sisältää yhden lasten pehmeän manuaali hammasharjan lapsen iän mukaan Kids tai Junior-harjan sekä 20 kpl FlossPicks- lasten hammaslankaimia. Lapsille suunnatut värikkäät, eläinaiheiset hammaslankaimet tekevät lasten hampaiden hoidosta hauskempaa!

Poista

Kuvaus

Tuotepakettimme toimitetaan suoraan kotiin joko kertatilauksena tai 2kk-3kk välein kestotilauksena.
Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajan ja maksutavan.
Me muistutamme sinua hammasharjan vaihtoajankohdasta tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Toimitusmaksu on ilmainen jos tilaus ylittää 15,90€.

Kids 4-6 vuotiaille:

HappySmile Kids lasten hammasharjan pehmeät harjakset ovat hellävaraisia ikenille ja hampaiden kiilteelle. Harjoissa on ihanat lapsille suunnatut kuvat ja värit innostamassa lasta hampaiden hoitoon. Varren erinoimainen muotoilu ja silikoninen pinta mahdollistaa tukevan otteen harjasta. Silikoninen takapinta harjasosan takana suojaa limakalvoja ruhjeilta kun lapsi vielä harjoittelee oikeaoppista harjaustekniikkaa. HappySmile suosittelee aikuista tarkastamaan lasten hampaiden harjaustuloksen 11 ikävuoteen saakka, koska lapsen motoriikka ei ole vielä kehittynyt aikuisen tasolle. Lapsen on kuitenkin hyvä harjoitella hampaiden harjausta itse aikuisen valvonnassa. Hampaat tulisi harjata HappySmile Kids hammasharjalla kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan 2 kuukauden välein.

Junior 6-12 vuotiaille:

HappySmile Junior hammasharjan pehmeät harjakset ovat hellävaraisia ikenille ja kiilteelle. Harjat ovat värikkäitä ja niiden silikoninen takapinta harjasosan takana suojaa limakalvoja ruhjeilta, kun juniori vielä harjoittelee oikeaoppista harjaustekniikkaa. Harjan pohjalla oleva silikoni-imukuppi pitää harjan pystyasennossa kylpyhuoneen peilikaapissa. Neljä eri väriä auttaa lastasi tunnistamaan oman harjansa niin, ettei se sekoitu muiden harjojen kanssa. Hampaat tulisi harjata HappySmile Junior hammasharjalla kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan 2 kuukauden välein.

© 2020 HappySmile