Tervetuloa ostoksille!

Manual-paketti

7,00 

13 ikävuodesta alkaen
1kpl Manuaali hiilikuituhammasharja
40kpl SoftPicks-hammastikkuja tai
36kpl FlossPicks-hammaslankaimia

Manual-paketti on tarkoitettu 13 ikävuodesta ylöspäin kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Paketti sisältää pehmeän Manuaali hiilikuituhammasharjan, joka on luonnostaan atibakteerinen ja yhden paketillisen hammasvälituotteita. Voit valita pakettiin SoftPicks-hammastikkuja tai FlossPicks-hammaslankaimia oman mieltymyksesi mukaan. Ensimmäinen tuotepaketti sisältää lisäksi plakkiväritabletteja, jotka auttavat sinua paremman puhdistustuloksen saavuttamisessa.

Poista

Kuvaus

Tuotepakettimme toimitetaan suoraan kotiin joko kertatilauksena tai 2kk-3kk välein kestotilauksena.
Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajan ja maksutavan.
Me muistutamme sinua hammasharjan vaihtoajankohdasta tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Toimitusmaksu on ilmainen jos tilaus ylittää 15,90€.

Manuaali hiilikuituhammasharja:

HappySmile Adults hammasharjan harjakset on tehty hiilikuidusta, jolloin harja on luonnostaan anti-bakteerinen eli se ei kerää bakteereita yhtä paljon kuin perinteiset muoviharjat. Tiheät ja pehmeät harjakset varmistavat erinomaisen puhdistustehon ja ne ovat erittäin hellävaraiset ikenille sekä hampaiden kiilteelle. Harjan takaosassa on muotoiltu silikonipinta, jolla voi puhdistaa bakteerit kielen pinnalta ja poskien limakalvoilta. Ientulehdusta ja reikiintymistä aiheuttavat bakteerit pesiytyvät myös kielen ja limakalvojesi pinnoille ja siksi niiden puhdistaminen on myös tärkeää. Hampaat tulisi harjata HappySmile Adults hammasharjalla kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan 2 kuukauden välein.

FlossPicks:

HappySmile FlossPicks hammaslankaimen pehmeä, litteä ja vahattu hammaslanka mahdollistaa, että lankain mahtuu ahtaisiin hammasväleihin ja on hellävarainen ikenille. Lankaimen puhdistusteho on leveän langan ansiosta erinomainen. Lankain puhdistaa kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Se viedään kuljettamalla hammasväleihin sahaavin liikkein hangaten hampaiden seinämää pitkin 2 mm ikenen alle asti. Lankaimen toisessa päässä olevalla koukulla on helppo tehostaa puhdistusta ja poistaa ruuantähteitä hammasväleistä. FlossPicks hammaslankaimet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä.

SoftPicks:

HappySmile SoftPicks hammastikun silikoniset harjakset puhdistavat hammasvälit hellävaraisesti ja tehokkaasti. Samalla harjakset hierovat hellävaraisesti ientä, jolloin ikenen verenkierto vilkastuu ja suun vastustuskyky paranee. Tikut ovat joustavia ja helppokäyttöisiä. Ne puhdistavat kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Tikku käytetään jokaisessa hammasvälissä, johon se mahtuu ja kuljetetaan 5-8 kertaa edestakaisin liikkein jokaisessa välissä. SoftPicks hammastikut on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä. Pakkaus sisältää kätevän matkarasian tikkujen säilytykseen.

Lue lisää:

Hyvän hammasharjan tulee olla pehmeäharjaksinen, yksinkertainen ja kooltaan siro, jotta se yltää myös taaimpien hampaiden takapinnoille. Varren oikealainen muotoilu tukee hyvää otetta harjasta. Liian kova ja suuri hammasharja saattaa herkästi vahingoitta ikeniä ja hampaiden kiillettä, eikä se yllä puhdistamaan kaikkia hampaiden pintoja. Liian kovasta harjaamisesta aiheutuvat ienvetäytymät sekä kiilteen kulumat eivät korjaudu itsestään.

© 2020 HappySmile