Tervetuloa ostoksille!

Premium-paketti

14,90 

13 ikävuodesta alkaen
1kpl Basic sähköhammasharjan vaihtopää (Braun tai Phillips yhteensopiva)
2x 40kpl SoftPicks-hammastikkuja tai
2x 36kpl FlossPicks-hammaslankaimia tai
40kpl SoftPicks-hammastikkuja ja 36kpl FlossPicks-hammaslankaimia

Premium-paketti on tarkoitettu 13 ikävuodesta ylöspäin kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Paketti sisältää yhden vaihtoharjaspään, joka on yhteensopiva Braun:n tai Phillipsin sähköhammasharjarunkojen kanssa ja kaksi paketillista hammasvälituotteita. Voit valita pakettiin SoftPicks-hammastikkuja, FlossPicks-hammaslankaimia tai molempia. Ensimmäinen tuotepaketti sisältää lisäksi plakkiväritabletteja, jotka auttavat sinua paremman puhdistustuloksen saavuttamisessa.

Poista

Kuvaus

Tuotepakettimme toimitetaan suoraan kotiin joko kertatilauksena tai 2kk-3kk välein kestotilauksena.
Voit valita itsellesi sopivimman toimitusajan ja maksutavan.
Me muistutamme sinua hammasharjan vaihtoajankohdasta tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Toimitusmaksu on ilmainen jos tilaus ylittää 15,90€.

Basic vaihtopää:

HappySmile Basic sähköhammasharjan vaihtopäät ovat pehmeitä ja yhteensopivia Braun:n tai Phillipsin sähköhammasharjarunkojen kanssa. Vaihtopään pienikokoisella harjalla pääsee helposti suun ahtaisiinkin paikkoihin, eivätkä pehmeät harjakset vaurioita ikeniä tai hampaan kiillettä. Hampaat tulisi harjata HappySmile Basic sähköhammasharjan vaihtopäällä kaksi kertaa päivässä 2 minuutin ajan. Säännöllinen harjaus ehkäisee ientulehdusta ja edistää suun terveyttä. Parhaimman tehon saavuttaakseen, HappySmile suosittelee vaihtamaan hammasharjan vaihtopään 2 kuukauden välein.

FlossPicks:

HappySmile FlossPicks hammaslankaimen pehmeä, litteä ja vahattu hammaslanka mahdollistaa, että lankain mahtuu ahtaisiin hammasväleihin ja on hellävarainen ikenille. Lankaimen puhdistusteho on leveän langan ansiosta erinomainen. Lankain puhdistaa kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Se viedään kuljettamalla hammasväleihin sahaavin liikkein hangaten hampaiden seinämää pitkin 2 mm ikenen alle asti. Lankaimen toisessa päässä olevalla koukulla on helppo tehostaa puhdistusta ja poistaa ruuantähteitä hammasväleistä. FlossPicks hammaslankaimet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä.

SoftPicks:

HappySmile SoftPicks hammastikun silikoniset harjakset puhdistavat hammasvälit hellävaraisesti ja tehokkaasti. Samalla harjakset hierovat hellävaraisesti ientä, jolloin ikenen verenkierto vilkastuu ja suun vastustuskyky paranee. Tikut ovat joustavia ja helppokäyttöisiä. Ne puhdistavat kätevästi sieltä, minne hammasharja ei ylety. Tikku käytetään jokaisessa hammasvälissä, johon se mahtuu ja kuljetetaan 5-8 kertaa edestakaisin liikkein jokaisessa välissä. SoftPicks hammastikut on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät ientulehdusta ja edistävät suun terveyttä. Pakkaus sisältää kätevän matkarasian tikkujen säilytykseen.

© 2019 HappySmile