Me HappySmilellä pidämme tietosuojaasi tärkeänä ja pyrimme aina mahdollisimman korkeaan tietoturvatasoon. EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018.

Mikä on GDPR? (General Data Protection Regulation) on EU:n uusi tietosuoja-asetus, joka astuu voimaan koko EU:ssa 25.5.2018. GDPR korvaa nykyisen henkilötietolainsäädännön. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta vaatimuksia henkilötietojen käsittelystä tiukennetaan. Alla HappySmile Oy:n päivitetty rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ HappySmile Oy Y-tunnus: 2809864-4 Välitalontie 41 F, 006600 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ Emilia Beck, 040 833 0727, info@happysmile.fi

REKISTERIN NIMI HappySmile Oy:n rekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE Henkilö on happysmile.fi verkkokaupan asiakas tai uutiskirjeen tilaaja.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Rekisterin käyttötarkoitus on HappySmile Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakkaiden tilausten arkistointi, käsittely ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Tietoja voidaan käyttää HappySmile Oy:n toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekistesterin tietoja voidaan käyttää HappySmile Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoilla.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tiedot käsitellyistä tilauksista.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Asiakasrekisterin pakolliset tiedot saadaan tilaus- tai uutiskirjelomakkeesta. Asiakas voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tietoja ottamalla yhteyttä HappySmile Oy:n henkilökuntaan sähköpostitse info@happysmile.fi tai puhelimitse +358 40 833 0727.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja niin verkon osalta, kuin fyysisestikin. Tietoihin pääsevät käsiksi vain avainhenkilöt.

TIETOJEN LUOVUTUS Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan HappySmile Oy:n käytössä, eikä niitä luovuteta HappySmile:n ulkopuolelle tai yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole HappySmile Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö estä tietojen poistamista. Myös tarpeettomat henkilötiedot hävitetään (esim. päättyneet asiakkuudet).

REKISTERIN SUOJAUS Rekisteriä ei luovuteta HappySmile Oy:n ulkopuolisille henkilöille.

ASIAKKAAN OIKEUDET Sinulla on myös oikeus hallita henkilötietojesi käyttöä:

  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus pyytää, että tietosi poistetaan tai että niitä ei enää käytetä.
  • Oikeus pyytää kopio tiedoista, joita meillä on sinusta.
  • Oikeus korjata, muokata tai päivittää meille antamiasi tietoja

Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi, ota yhteyttä info@happysmile.fi tai +358 40 833 0727.