Parempaa elämänlaatua
terveellä suulla

 

Tietoa HappySmilestä – Suomen ainoa suunhoidon personal trainer!

 

MIKÄ ON HAPPYSMILE?

HappySmile on suuhygienisti, Emilia Beckin perustama kotimainen yritys. Tavoitteenamme on parantaa suomalaisten suun terveyttä lisäämällä tietoutta hyvän suuhygienian merkityksestä yleisterveyteen ja elämänlaatuun. Haluan, että kaikki saa terveen ja onnellisen hymyn mahdollisimman helposti ja edullisesti!

HappySmile tekee suun hoidosta helppoa toimittamalla laadukkaat päivittäiset suunhoitotuotteet ja niiden selkeät käyttöohjeet suoraan kotiin säännöllisin väliajoin. Lisää suun hoitovinkkejä ja tietoa suun terveydestä voi lukea nettisivuiltamme, Facebookista ja blogistamme.

SUUNHOIDON PERSONAL TRAINER

Asiakkaan onnistuminen on HappySmilen päämäärä. Kannustamme hyvään suuhygieniaan antamalla tietoa suun terveydestä ja opastamalla suun hoidon välineiden oikeaoppisessa käytössä. HappySmile lisäksi muistuttaa, kun hammasharjan vaihtoväli lähestyy ja auttaa rutinoimaan suun hoidon osaksi jokaista päivää lähettämällä tarvittavat suun hoitotuotteet säännöllisesti suoraan kotiin.

HappySmile helpottaa kiireisen nykyihmisen arkea, eikä suun hoitotuotteita tarvitse enää muistaa ostaa, kun ne loppuvat. Meille erityisen tärkeää on auttaa kiireisiä vanhempia tekemään lastensa suun hoidosta mukavaa ja kannustavaa. Varhaislapsuudessa opitut suun hoidon taidot muodostavat suun hoidosta rutiinin, joka jatkuu läpi koko lapsen elämän.

PAREMMAN SUUHYGIENIAN PUOLESTA!

Suomalaiset sairastavat usein tietämättään iensairauksia, joilla on suora yhteys verenkierron kautta koko yleisterveyteen. Paras ja halvin tapa välttää iensairauksia on kotona tapahtuva päivittäinen huolellinen suun hoito.

Suuhygienistinä toimiessaan Emilia on huomannut, että hammaslääkärikäynnin jälkeen asiakkaat unohtavat hankkia päivittäiseen suuhygieniaan tarvittavat tuotteet. Kun välineet unohdetaan ostaa, ei muun muassa välien puhdistuksesta muodostu rutiinia. Tästä oivalluksesta syntyi ajatus toimittaa tarvittavat suun hoidon tuotteet suoraan asiakkaan kotiin - helposti ja säännöllisesti.

Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta hammasharjan Suomessa asuvalle lapselle. Jaamme harjat, kun kierrämme kouluissa ja päiväkodeissa opastamassa lapsia ja nuoria suun terveyden hoidossa.

Emilia Beck
 Suunhoidon personal trainer

Suuhygienisti
Minulla on seitsemän vuoden työkokemus yksityisiltä hammaslääkäriasemilta hammashoitajan ja suuhygienistin työstä. Havaitsin työssäni, että suuhygienistikäynnin jälkeen asiakkaat käyttivät hetken hammasvälituotteita, mutta siitä ei tuntunut muodostuvan rutiinia. Tuotteet oli unohdettu ostaa tai motivaatio oli lopahtanut. Aloin miettiä miten asiakkaat olisi mahdollista saada motivoitua käyttämään tuotteita säännöllisesti ympäri vuoden. Näin syntyi HappySmile.